mail: secretary@demolay.gr

Squire
Ιπποτικός Ακόλουθος

DeMolay Order
Μέλος DeMolay

Knighthood
Ιππότης Demolay

Alumni
Aπόφοιτος DeMolay

Πως ένας νεαρός χτίζει χαρακτήρα στο DeMolay?

Με την ένταξή σας στο DeMolay, θα αλληλοεπιδράσετε με άλλους νέους άνδρες που είναι αφοσιωμένοι στην τήρηση των ίδιων προαναφερθεισών αρετών. Οι νέοι αποδεικνύονται πιο   έντιμοι όταν είναι παρέα με άλλους ποιοτικούς νέους.   Οι δράσεις με έντιμο τρόπο γίνονται συνήθεια, η οποία επιδεικνύει καλό χαρακτήρα τώρα και χρησιμεύει για να διαμορφώσει έναν ώριμο τρόπο σκέψης καθώς επιτυγχάνει την σφυρηλάτηση ενός έντιμου χαρακτήρα.

Συμφωνώ ότι οι νέοι χρειάζονται αυτές τις δεξιότητες, αλλά τα μέλη θέλουν να τις μάθουν;

Λίγοι νέοι είναι αρκετά ώριμοι για να επιθυμούν αυτό το είδος κατάρτισης χωρίς κάποιο είδος διασκέδασης.  Όταν οι DeMolays λένε στους φίλους τους για την οργάνωση, συζητούν τις διασκεδαστικές πτυχές.

Tα μέλη του DeMolay  διασκεδάζουν πολύ  !

Τα Περιστύλια διοργανώνουν συνήθως χορούς, σχεδιάζουν ή παρακολουθούν αθλητικές εκδηλώσεις, διοργανώνουν εράνους και αλληλοεπιδρούν με άλλες οργανώσεις.

Πώς μαθαίνουν οι DeMolays ηγετικές ικανότητες;

Ο DeMolay υπερηφανεύεται για την προετοιμασία των νέων για την καριέρα τους. Ενώ η εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας, η DeMolay International συμπληρώνει την εκπαίδευση με ειδική κατάρτιση.  Μια διαδικασία εκτέλεσης αυξημένων ευθυνών βοηθά στη διδασκαλία ηγετικών δεξιοτήτων.

Το Περιστύλιο εκλέγει αξιωματικούς κάθε θητεία, για να διευθύνουν και να σχεδιάζουν συνεδριάσεις και λειτουργίες του Περιστυλίου.  Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα: